De Puzzeluitleen Vijfhoek is zo opgezet dat het voor iedereen mogelijk is kosteloos puzzels te lenen. De uitbreiding van de collectie puzzels vindt plaats door de diverse donaties van puzzels. Maar ook de Puzzeluitleen Vijfhoek ontkomt niet aan het maken van kosten voor hosting en onderhoud van de website.

Voor het jaar 2021, waarin de Puzzeluitleen Vijfhoek van start is gegaan, hebben wij ondersteuning mogen ontvangen van Wij Deventer met een startsubsidie, deze was eenmalig. Hiervan konden wij de opstart bekostigen.

Dankzij donaties in 2022 zijn de exploitatiekosten gedekt en was het mogelijk een aantal nieuwe puzzels aan te schaffen.

Voor het jaar 2023 heeft de organisatie van het verbindingscentrum de kosten van de website voor hun rekening genomen, maar donateurs/sponsoren die de Puzzeluitleen willen ondersteunen met een financiƫle bijdrage zijn van harte welkom. Hiermee kunnen we verdere kosten en aanschaf van nieuwe puzzels realiseren.

Wilt u doneren of sponsoren, neem contact met ons op door middel van het invullen van het contactformulier op de website of bel ons op 06-22853180.

Team Puzzeluitleen Vijfhoek