Zaterdagen in De 5Hoek

Op 11 september 2021 start de Puzzeluitleen Vijfhoek weer met het uitlenen van legpuzzels vanuit het verbindingscentrum De 5Hoek, Andriessenplein 1 in Deventer (Vijfhoek).

We gaan weer richting herfst en winter, de uitgelezen tijd om gezellig bezig te zijn met het leggen van een puzzel. Inmiddels is er een grote collectie legpuzzels opgebouwd met o.a. Jan van Haasteren puzzels en mooie puzzels met natuur, dieren en stadsgezichten. De Puzzeluitleen Vijfhoek is er voor alle inwoners van Deventer en omgeving. Lid worden is gratis en ook aan het lenen van puzzels zijn geen kosten verbonden.

De Puzzeluitleen Vijfhoek sluit de periode corona-lenen af en vanaf 11 september zijn we iedere zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur weer geopend voor het lenen van legpuzzels in het verbindingscentrum De 5Hoek.

De Puzzeluitleen Vijfhoek is een initiatief door bewoners voor bewoners in samenwerking met het verbindingscentrum De 5Hoek met ondersteuning van Wij Deventer. Kijk voor meer informatie op de website: www.puzzeluitleenvijfhoek.nl of bel met 06-22853180.