De Puzzeluitleen Vijfhoek start op 16 januari 2021

In deze tijd van thuis zitten door het coronavirus en lockdown is puzzelen voor velen een geliefde hobby geworden. Veel puzzels lagen er bij ons thuis, waar meer mensen plezier aan kunnen beleven.

In het kader van het buurtinitiatief “door bewoners voor bewoners” hebben wij met het verbindingscentrum De Vijfhoek de handen ineengeslagen en starten op 16 januari 2021 de Puzzeluitleen Vijfhoek.

U kunt zich vanaf 16 januari 2021 kosteloos inschrijven als lid van de Puzzeluitleen Vijfhoek door een e-mail te sturen naar: info@puzzeluitleenvijfhoek.nl met uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres of bellen met 06-22853180. Wie zich aanmeldt krijgt bericht wanneer hij/zij terecht kan om een puzzel te lenen. Aan het lenen van een puzzel voor vier weken zijn geen kosten verbonden.

In verband met de corona maatregelen kunt u de puzzeluitleen alleen bezoeken nadat u zich digitaal hebt aangemeld. Er wordt in tijdsblokken gewerkt en wij vragen iedereen zich aan de toegekende tijd te houden.

De Puzzeluitleen Vijfhoek is iedere zaterdag geopend van 9:00-12:00 uur en te vinden in het Verbindingscentrum De Vijfhoek, Andriessenplein 1 in Deventer. Daar ligt dan ook een catalogus met de beschikbare puzzels,.

En, heeft u nog puzzels liggen? Deze zijn welkom als donatie aan de Puzzeluitleen Vijfhoek.

Tineke en Wiljo Kramer