Nieuwsbrief december 2023

Beste Allemaal,

Zoals al eerder gemeld, is er op 14 januari 2024 weer een gezellige puzzelmiddag met als thema  “Samen puzzelen, ja gezellig”, met o.a. de langste Jan van Haasteren puzzel. Er zijn al wat aanmeldingen binnen, maar meer zijn zeker welkom. Meld je daarom aan via het contactformulier op de website.

Er ligt een puzzelquiz klaar om opgelost te worden, de pot met puzzelstukjes is opnieuw gevuld: hoeveel stukjes zitten deze keer in de pot en wie gaat er met de prijzen vandoor?

Verder is het mogelijk weer complete puzzels te kopen.

Het aantal kasten is uitgebreid naar 10. We gaan begin januari de volgorde van de puzzels herindelen. Meer puzzels van eenzelfde soort of auteur zullen dan bij elkaar staan. De grotere puzzels van meer dan 1000 stukjes zullen bovenop de kasten komen te staan. Er is hiervoor een veilig trapje aanwezig, maar we helpen u graag.

Ook bovenop de kasten staat een grote serie That’s Life puzzels, een gedeelte hiervan zullen we ook in de kasten zetten en deze serie regelmatig wisselen.

Met de ruimte die er in de kasten ontstaat, kunnen we ook weer gedoneerde puzzels aannemen.

De eerste Thema maand “Feestdagen” zit erop. We horen graag hoe u dit heeft gevonden.

Het Thema voor januari is : “Winter” . We zorgen er voor dat deze puzzels op de tafel zijn uitgestald.

In de bijlage de lijst met puzzels die zijn toegevoegd aan de collectie. Dat zijn er in december best een flink aantal geweest. Er zit vast wel iets voor u tussen.

Dankzij de gulle giften en gedoneerde puzzels van leden is het mogelijk dat de Puzzeluitleen Vijfhoek in 2024 op dezelfde voet kan doorgaan. Ook bedanken we de leden die de verkoop puzzels controleren.

In 2023 mochten we 45 nieuwe leden verwelkomen.

Wij wensen u een goede jaarwisseling toe en zien elkaar weer in het nieuwe jaar. Team Puzzeluitleen Vijfhoek: Tineke, Wiljo, Thea en Mirjam