Nieuwsbrief – ingaande 4 januari 2022

Vanwege de coronamaatregelen kunnen er geen puzzels uitgeleend worden vanuit het verbindingscentrum De 5Hoek omdat onze ruimte valt onder de maatregelen en dus gesloten is voor bezoekers.

Vanaf dinsdag 4 januari kunt u toch puzzels lenen en terugbrengen, maar dan bij ons aan huis. Ons adres is Richard Holstraat 9, 7425 GM Deventer, vlakbij het verbindingscentrum.

Hoe gaat het in zijn werk: Vul op de website het contactformulier in met uw naam en telefoonnummer. In het bericht vermeldt u de titel en code van de puzzel welke u wilt lenen. De titel en code vindt u, wanneer u op de betreffende puzzel in de catalogus klikt.

Wanneer wij het contactformulier hebben ontvangen, halen wij de puzzel op uit het verbindingscentrum, daarna ligt hij bij ons thuis. U krijgt daarna een mailtje met daarin de datum en tijdvak waarbinnen u de puzzel bij ons kunt afhalen. Lukt dat niet, bel dan even met 06-22853180, dan maken we een andere afspraak.

Tegelijk met het ophalen van de nieuwe puzzel kunt u de eerder geleende puzzel(s) inleveren. Wanneer u alleen een puzzel wilt terugbrengen laat ons dat ook weten via een contactformulier, zodat u niet voor een dichte deur komt.

Alle geleende puzzels die terug worden gebracht blijven 3 dagen liggen, voordat ze weer uitgeleend gaan worden.