Nieuwsbrief januari 2024

Beste Puzzelaars,

Op 14 januari 2024 hebben we weer een gezellige puzzelmiddag gehad.  Samen is de langste Jan van Haasteren puzzel (3,75 meter lang) gelegd en daarna nog een aantal andere puzzels.

De winnaars van de puzzelquiz met een gedeelde eerste plaats waren team Lourens/Jonathan en Céleste. Ingeborg heeft op 1 stukje na het juiste aantal stukjes in de pot geraden.

De volgende Puzzelmiddag staat gepland op 21 april van 14:00-17:00 uur. Kom ook eens kijken en puzzel mee als je het leuk vindt. De foto’s van de puzzelmiddag vind je in de bijlage.

Het opvragen van missende stukjes uit de volgende puzzelseries is veranderd: Jan van Haasteren, Wasgij, That’s Life, Pieces of History. De foto’s die genomen moeten worden is nu als volgt: Van de linker onderhoek een foto met daarop 10 stukjes horizontaal en 7 stukjes verticaal. Van het missend stukje een foto van 7 stukjes zowel boven, onder, links en recht van het ontbrekende stukje. De foto’s  graag recht boven de puzzel nemen. Heel wat eisen, maar ja, als we een stukje willen opvragen om de puzzel compleet te maken, zit er niets anders op.

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gezien, de collectie staat nu in 10 kasten met daarin 880 puzzels. We hebben wat veranderingen aangebracht in de volgorde. Zo hebben we puzzelseries en een aantal puzzelmerken bij elkaar gezet.

Het Thema voor februari is : “Nederland” . We zorgen dat deze puzzels op de tafel zijn uitgestald.

Hartelijke groet,

Team Puzzeluitleen Vijfhoek: Tineke, Wiljo, Thea en Mirjam