Nieuwsbrief mei 2024

Zondag 21 april was er weer een gezellige puzzelmiddag in de huiskamer van Verbindingscentrum de 5Hoek .

Onder het genot van een kopje koffie/thee met daarbij heerlijke door Wiljo gebakken sprits, hebben 6 koppels een kamer van “Hotel de Vijfhoek” gelegd. Leuk om te zien hoe eenieder in zijn/haar eigen tempo puzzelde. Toen iedereen klaar was hebben we de kamers aan elkaar geschoven en was het hotel compleet.

Ons lid Tom heeft wederom de puzzelquiz gemaakt. Het was een pittige quiz, maar met logisch denken, een beetje onderling overleg en hier en daar een gokje, was het toch goed te doen. 

Het vaste onderdeel van de middag “raden van het aantal puzzelstukjes in een glazen pot” is en blijft voor iedereen een gok. Verrassend hoe dicht de winnares bij het werkelijke aantal kwam.

We kunnen weer terugkijken op een geslaagde middag met 21 puzzelaars.

De volgende puzzelmiddag is begin oktober. De exacte datum volgt zodra deze bekend is. Iedereen is welkom.

Handjes en Haaienvin.
Hebben jullie het al gezien? De kasten met de Jan van Haasteren puzzels in onze uitleen zijn sinds kort opgefleurd met twee handjes en een haaienvin. Een leuk accent gemaakt door een actief lid. Jan van Haasteren zelf zou er jaloers op zijn.

Er wordt veel gevraagd of we in de zomer ook uitlenen. Het antwoord daarop is ja, we zijn de hele zomer gewoon iedere zaterdag van 9 tot 12 uur in het Verbindingscentrum de 5Hoek om puzzel uit te lenen. Mocht het onverhoopt anders zijn, dat informeren wij iedereen via een aparte mail en staat het vermeld op de website

Hartelijke groet,

Team Puzzeluitleen Vijfhoek